Tuinplantencentrum De Pauw
Eikerheide 8
2880 Wintam - Bornem
Tel: 03/889.10.65
Fax: 03/899.69.19

www.tuinplantendepauw.be


 Ledenoverzicht

Tuinplantencentrum De Pauw gaat er prat op het ruimste assortiment tuinplanten uit de streek te hebben. De planten die u bij ons kan kopen zijn van uitstekende kwaliteit, en bovendien erg scherp geprijsd. Er staat altijd iemand klaar met gepast tuinadvies, en ook bij het ontwerp van uw tuin helpen we graag.

Een groot deel van de planten die u bij ons kan kopen komt uit onze eigen kwekerij. Zo kweken we onder meer vaste planten, eenjarigen en een ruim assortiment heesters in pot, maar ook buxus, taxus en kerstbomen in volle grond. Verder bieden we u het volledige gamma buitenplanten aan: haagplanten, bodembedekkers, bomen, fruit, klimplanten, orangerieplanten, grassen, Bij ons vindt u zowat alle tuinplanten van A tot Z.

Kom gerust eens een kijkje nemen op het tuinplantencentrum. Het is gelegen midden in de natuur en vormt een ideale locatie voor wie even weg wil uit de dagelijkse drukte. U kan zelf rustig de tijd nemen om de mooiste planten uit te kiezen, en als u hulp of advies nodig hebt, staat er steeds iemand voor u klaar.

Tot binnenkort!
Dries De Pauw

Logo Tuincentrum De Pauw
 
  Created by Cassy ICT